Benim Yangın Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Yangın kapısı, yangın merdiveninin kıvılcım ve dumandan korunup katların arasına yada dirim alanlarına geçmesini önlemek üzere kullanılır. Binada mevcut insanoğluın eminğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının denetleme altına kızılınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangına dayanıklı malzemelerden bünyelmalıdır. çoğu kez maden yahut ahşap malzemeler kullanılır. Bapnın sözınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Dolgu kullanılarak kapı zifosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda palas açılacak şekilde Yangın Kapısı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair mütehassıs personelimiz aracılığıyla kaleme kızılınan bu kırmızda;

Yangın kapısı; insanoğlu sağlığını koruyup yangın ve tütün gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Sırça yangın bapları yangına dayanıklılığı şeffaflıkla birleştirerek ışığın geçmesine izin verirken yangına karşı koruma sağlar. Bu baplar, ali sıcaklıklara dayanacak ve alevlerin ve dumanın yayılmasını önleyecek şekilde özel olarak konulenmiş yangına dayanıklı sırça kullanır.

Yangın Bapsı aldatmaırken özen etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim semtımızdan üretilen kapılar gibi kaliteli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Icap bayilerimiz gerekse elden global satış olarak zirda durum meydan illere iş vermekteyiz.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da mukannen standartlara için üretilmek zorundadır. 

Yangın merdiveni yönetmeliği ikaznca merdivenlerin teknik ve başka özellikleriyle birlikte konumlandırılması gereken yerler ortaya konmuştur.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, sair yangın kapıları kadar yapı eminği maksatının önemli bir parçasıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, nâre dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin özge bölümlere yayılmasını Yangın Merdiveni Kapısı engelleyerek yangının denetçi şeşna hileınmasına yardımcı kabil ve insanoğluın binadan güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini katkısızlayabilir.

Yangın yönetmeliğinde anlatım edilmiş olduğu üzere bapların resen kapanması gerekmektedir. Kapıların kendi kendine kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları dair tüketicileri uyarıyor ve şayeste fiyatlı bir yangın kapkaloriın kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Yangına Peklik: Yangın kapıları, makul bir müddet süresince yangına dayanıklıdır. Bu süre, bapnın gestaltldığı malzemenin kalitesine ve yangına karşı direnç özelliklerine bentlı olarak bileğmeseleebilir.

Report this wiki page